تقدیر از کارکنان حوزه کتابخانه به مناسبت روز کتاب و کتابخوانی

در دیدار صمیمانه از زحمات حوزه کتابخانه دانشگاه علم و فرهنگ تقدیر و تشکر به عمل آمد.

در این دیدار از زحمات جناب آقایان دکتر علی اکبر کیوانفر مدير منابع علمي و اطلاع رساني و مدير گروه عمومي، دکتر احمدرضا احمدی میرقائد مسئول اداره انتشارات، هادي خستوان مسئول امور كتابخانه دانشكده هنر و معماري، سرکار خانم ها مرضيه بهرام آبادي كارشناس كتابخانه و زهرا سيد محمد طهراني تقدیر و تشکر به عمل آمد.
در این دیدار سید علی اکبر هاشمی راد معاون دانشجویی فرهنگی گفت: کتاب و کتابخوانی از ارکان مهم رشد هر جامعه و یکی از نیازهای مهمی است که نباید نقش آن نادیده گرفته شود.
وی هدف از این دیدار را قدر نهادن به زحمات متولیان عرصه کتابخوانی بیان نمود و افزود: فرهنگ کتابخوانی یکی از اهداف والا و تاثیر گذار بر دانشجویان می‏باشد و کتابخانه‌ها یکی از کانون‌های ارتقای فرهنگی این جوانان هستند که توجه به این نهاد زمینه ارتقای شاخص‏های فرهنگی و اجتماعی در جامعه را فراهم خواهد کرد.
در این بازدید جناب آقای احمدی گزارشی از روند فعالیت کتابخانه و برنامه های جنبی آن ارائه نمود.
در پایان به رسم یاد بود بسته فرهنگی به این عزیزان اهداء گردید.